nobu hotel santorini

recent | gastronomie | adults-only

 


LIGGING
Genesteld aan de betoverende noordoostkust van het eiland is dit recente hotel (opening lente 2022) een nieuwe referentie qua luxe. Met een panoramisch zicht op zowel de Caldera als de Egeïsche zee vanaf een unieke kliflocatie in Imerovigli, combineert het een gerenommeerd restaurant, een full-service spa en aangename faciliteiten tot een toevluchtsoord voorbehouden voor volwassenen vanaf 14 jaar. Op ca 30 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Aozora Suite (35m²): Moderne kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Lcd-televisie, gratis wifi, safe, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Terras met zicht op de Caldera.

Zen Suite + Plunge Pool (45m²): Gelijke faciliteiten, op de benedenverdieping gelegen. Terras met zicht op het resort, zicht op de Egeïsche zee en plonszwembad.

Andere kamertypes, suites en villa’s op aanvraag.


FACILITEITEN

Twee verdiepingen tellend overloopzwembad met zonneterras. Meteen aan het wandelpad tussen Oia en Fira gelegen. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Privé in-room spa experiences met verschillende behandelingen, moderne fitness suite. Exclusief Nobu gastronomisch restaurant en in-room dining. Gasten welkom vanaf 14 jaar.

Santorini (JTR) Airport

Nobu Hotel Santorini