octant evora

natuur | architectuur | cultuur


LIGGING
Op het 11 hectare groot landschap van de Herdade do Perdiganito  harmonieert de eigentijdse architectuur van Octant Evora prachtig met de natuurlijke omgeving. De interieurs weerspiegelen zorgvuldig de traditionele aspecten van de Alentejo, en de organische en ambachtelijke materialen hemelen de plaatselijke cultuur op. Zoals bij elke andere Octant is ook dit prachtig hotel een waar eerbetoon aan zijn locatie. Op ca. 1u30 van de luchthaven van Lissabon.


ACCOMMODATIE
Garden & Pool with Balcony (33m²): Lichte kamer met queensize bed, badkamer met bad. Televisie, desk, minibar en safe. Balkon met zicht over het zwembad of de tuinen.

Bunkbed Terrace Room (33m²): Familiekamer met kingsize bed en stapelbed, badkamer met bad, gelijke faciliteiten. Ruim terras (15m²) met lounge, vlakbij het zwembad.

Andere kamers en villatypes (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Twee buitenzwembaden met zonneterras, verwarmd binnenzwembad. Prachtig landgoed met lokale fauna en flora. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving met o.a. olijfolie- en wijnproeven, yoga, pottenbakken, fietsen, sterrenkijken, skydiven, ballonvaarten, vogelen, paardrijden etc. Verzorgde spa met sauna, Turks bad, fitness, massages, verschillende kuren en behandelingen. Goed restaurant met lokale producten en traditionele gerechten.

Lissabon (LIS) Airport

Octant Evora