one&only portonovi montenegro

exclusief | wereldklasse | nieuw

 

LIGGING
Openend in de lente van 2020, is dit het eerste hotel van de gerenommeerde One&Only keten in Europa. Gelegen in het hart van de Boka baai, omlijst door opvallende bergen en de Adriatische zee, is het een retraite die de charmes van de legendarische straten van Portonovi en de fjord-achtige schoonheid van de streek samenvat in een gloednieuw topresort. Een volmaakte luxe hotelretraite die ontspanning en wellness tot leven brengt tussen torenhoge bergen en schitterende zee. Op ca. 45 minuten van de luchthaven van Tivat, op ca. 15 minuten van Herceg Novi.


ACCOMMODATIE

Portonovi (55m²): Luxueuze kamer met kingsize of twin beds. Badkamer met bad en douche. Airco, telefoon, gratis wifi, flatscreen-tv, safe, minibar en airco. Zicht op de ruige bergen.

Bayview (55m²): Gelijke indeling en faciliteiten, zicht op de baai.

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Mooi zwembad, meteen aan het zandstrand gelegen. Ruim aanbod aan culturele en actieve excursies in de regio. Prachtige Chenot wellness met sauna, fitness, yogaruimte, personal coaching, persoonlijk aangepaste detox en vitality programma’s, verschillende kuren en massages. Drie restaurants, waarvan één gastronomisch en één met Aziatische fusiekeuken.

One&Only Portonovi

Tivat (TIV) Airport