palazzo margherita

kleinschalig | authentiek | charme


LIGGING
Dit 19de-eeuwse palazzo groeide uit tot een luxueus boetiekhotel wanneer het in 2004 gekocht en gerestaureerd werd door Francis Ford Coppola. Palazzo Margherita ligt op een heuvel in de regio Basilicate, vlakbij de Middellandse Zee, en biedt een authentieke Italiaanse ervaring in paleisachtig comfort met tegelvloeren en handgeschilderde fresco plafonds. Op ca. 1u20 van de luchthavens van Bari en Brindisi.


ACCOMMODATIE
Garden Room Three (34m²): Traditionele kamer met queensize bed, badkamer met bad en douche. Minibar, flatscreen-TV, gratis wifi en iPod-dock. Directe toegang tot de binnenplaats.

Suite Seven (Roman) (43m²): Ruimere suite met kingsize bed, gelijke faciliteiten. Balkon met zicht op de binnenplaats en toegang tot gedeeld terras.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Mooi zwembad met zonneterras, grote tuin met fontein, fruitbomen en groenten. Shuttle naar privé zandstrand. Massages, yoga & pilates op aanvraag. Mooi salon met filmklassiekers en concerten. Verschillende actieve en culturele excursies in de omgeving met o.a. olijfoogsten, truffeljacht, hiken en kooklessen. Verschillende bars en restaurants waaronder ‘Cinecittà Bar’ met pizza, ‘Family Bar’ met koffie & cocktails en ‘Garden Grigliata’ met barbecue.

Brindisi (BDS) Airport

Palazzo Margherita