palazzo seneca

authentiek | wine & dine | kleinschalig

 

LIGGING
Van de 16e-eeuwse stenen gevel tot de lokaal vervaardigde meubels van leer en hout, Palazzo Seneca gaat perfect op in de rijke traditie van de regio. Dit typische en toch unieke hotel, is gezegend met een uitstekend restaurant en een aangename mix van klassieke en moderne elementen. De antieke oude kasten, de prachtige open haard in de woonkamer en de persoonlijke service doen het meteen als een warme thuis aanvoelen. Op ca. 50 minuten van Spoleto, op ca. 1u10 van de luchthaven van Perugia.


ACCOMMODATIE

Superior (22m²): Klassieke kamer met kingsize bed. Badkamer met douche. Gratis wifi, lcd-televisie, telefoon, airco, koffie- en theefaciliteiten. Uitzicht over de daken van Norcia. Connecting kamers mogelijk op aanvraag.

Juniorsuite (38m²): Ruimer, met zithoek en schrijftafel. Connecting kamers mogelijk op aanvraag.

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Verzorgde tuin met een mooie moestuin. Ruim aanbod aan culinaire en outdoor excursies zoals kooklessen, wijnproeverijen en zwarte truffeljacht in de bossen. Aangename spa met sauna, turks bad, jacuzzi, verschillende massages. Uitstekend gastronomisch restaurant ‘Vespasia’ met Michelinster, gebaseerd op een moderne versie van de Italiaanse klassiekers.

Palazzo Seneca

Perugia (PEG) Airport