paradisus by meliá salinas lanzarote

all-inclusive | adults only | romantisch


LIGGING

Met een toplocatie aan het strand biedt Paradisus Salinas Lanzarote een innovatief all-inclusive concept dat culturele ervaringen en lokale activiteiten combineert op zowel de bestemming als in het hotel. Moderne ruimtes, voorouderlijke therapieën, lokale ambachten en een heerlijke keuken zorgen voor een luxe ervaring die is opgebouwd rond duurzaamheid en liefde voor het land. Op ca. 15 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Premium Room (25m²): Lichte kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met regendouche. Airco, televisie, gratis wifi, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Balkon of terras met zicht op de tuinen, zicht op het resort of zeezicht mits supplement.

The Reserve Premium Ocean Front (25m²): Gelijke indeling en faciliteiten, terras of balkon met zeezicht. Inclusief ‘The Reserve’ voordelen.

Andere kamers, suites en villatypes (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Gasten welkom vanaf 16 jaar. Mooie ligging met directe toegang tot een prachtig zandstrand. Groot zeewaterzwembad met ligbedden, apart zwembad voorbehouden voor ‘The Reserve’ gasten. Golfterrein vlakbij, outdoor fitness en tennis meteen aan het hotel. Aandacht voor kunst en architectuur. Spa & Beauty Centre met massages, verschillende kuren en behandelingen. Vier restaurants waaronder ‘Samira’ met Arabische keuken, ‘La Graciosa Restaurant’ met lokale gerechten en het Italiaanse ‘Capella’. Drie bars zijnde ‘Ginger Lobby Bar’, ‘Ginger Pool Bar’ en ‘The Reserve Pool Bar’, voorbehouden voor ‘The Reserve’ gasten.

Lanzarote (ACE) Airport

Paradisus Salinas Lanzarote