raffles doha

luxe | iconisch | recent

LIGGING
Ondergebracht in de iconische Katara Towers presenteert dit nieuwe (2022) hotel van wereldklasse een oase van kunstzinnigheid en weelde, verrassingen en inspiratie. Raffles Doha herdefinieert innovatieve gastvrijheid en baanbrekende duurzaamheid, waarbij het zijn gasten telkens opnieuw verbaast, verrast en inspireert. Gelegen aan de Lusail Marina Promenade op ca. 15 minuten van het stadscentrum en ca. 30 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Urban Suite (88m²): Zeer ruime suite met apart slaap- en leefgedeelte, kingsize bed. Aparte badkamer met bad en inloopdouche. Airco, tablet, dressing, safe, wifi, koffie- en theefaciliteiten, butlerservice. Terras of balkon met zicht op de skyline van Doha.

Gulf Suite (97m²): Gelijke indeling en faciliteiten, terras of balkon met zeezicht.

Andere suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.

 

FACILITEITEN
Twee grote zwembaden, zonneterras met ligstoelen en cabana’s. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Mooie spa met exclusief ‘Spa Suite’ concept en sauna, stoombad en hammam. Zes restaurants en bars, waaronder het Italiaanse fine dining ‘ALBA’, het internationale ‘L’Artisan’, ‘Aqua Urban Deck’, Rooftop Acoustic Music Penthouse, Blue Cigar Lounge, Malaki Lounge en Raffles Pool Bar. Butlerservice in elke suite.

Raffles Doha

Doha (DOH) Airport