shinta mani wild

luxetenten | excentriek | avontuur

 

 

LIGGING
Gloednieuw (2019), extravagant luxe tentenkamp in het Cambodjaanse regenwoud, vlak naast een kolkende rivier, in een privépark van 350 ha. Het is theatraal geïnspireerd op een jaren ’60 safari van Jacqueline Kennedy. Het luxekamp ligt op 3 uur per auto van Phnom Penh of 2,5 uur van Sihanoukville, plus 20 minuten per terreinwagen. De avontuurlijken kunnen met de zip line van 300 m over de rivier in ware Indiana Jones stijl aankomen bij de Landing Zone Bar.

 

ACCOMMODATIE
Elk van de 15 luxetenten is smaakvol excentriek ingericht en uniek in haar ligging. Onder een metaalblauwe overkapping bevinden zich lavabo’s met koperen kranen en een regenwoud-douche en toilet. Elke tented kamer omvat kingsize bed van hardhout, leder en handgeslagen staal. Gouden plafondventilators, gratis wifi.

 

FACILITEITEN
Prachtige ligging midden in het woud, zwembad met zonneterras. Alles is inbegrepen: mountainbikes, natuurwandelingen, riviersafari, de zip line, leer vliegvissen, zwemmen bij de waterval. Vervoeg een motorranger op patrouille, help vogels spotten en camera traps opzetten, of bouw mee expeditie boten. Aangename boetiekspa, massages in open lucht. Restaurant met seizoenspecialiteiten en thema diners. Leuke bar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nl_NLDutch
nl_NLDutch