siro one za’abeel

fitness | lifestyle | welzijn

LIGGING
Begin 2024 opende met SIRO One Za’abeel het eerste fitness- en herstelhotel van Dubai, een meeslepende lifestyle bestemming die gebruik maakt van vijfsterren gastvrijheid en prestatieverhogende faciliteiten. Gecentreerd rond het belang van zelfzorg en actief leven biedt het hotel naast accommodatie ook geavanceerde behandelingen, voedingsbegeleiding en uitgebreide trainingsoplossingen. Op ca. 30 minuten van de luchthaven van Dubai of op ca. 1u van de luchthaven van Abu Dhabi.


ACCOMMODATIE
SIRO Plus (46-50m²): Moderne kamer met kingsize bed, badkamer met bad of douche, aparte leef- en eetruimte. Minibar, projectiescherm, Zweedse ladder, yoga-uitrusting, geluidsisolatie, koelmatras en fitnessmateriaal. Kamerhoge ramen met stadszicht.

Fitness Suite (120m²): Ruimere suite met uitgeruste trainingsruimte en cardiotoestellen.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Langste overloopzwembad op hoogte van de Emiraten met ligbedden en spectaculair zicht over de stad. Lager gelegen zwembad tussen de tuinen met zonneterras. Verschillende actieve excursies in de omgeving met o.a. fietsen, hiken, lopen en zwemmen. Zeer uitgebreide fitness met ultramoderne toestellen, groepslessen en personal training. Groot herstelcentrum met sauna, hammam, massages, therapieën en behandelingen. Op maat gemaakte voedingsschema’s door deskundigen. ‘Aelia’ resturant met Franse gerechten en ‘The Refuel Bar’ met gezonde drankjes. ‘The Link’ met elf restaurants van zusterhotel One&Only One Za’abeel.

SIRO One Za'abeel

Dubai (DXB) Airport

Abu Dhabi (AUH) Airport