son bunyola

exclusief | hideaway | villa’s


LIGGING

Bestaande uit slechts drie exclusieve villa’s, herbergt dit landgoed, tevens eigendom van Sir Richard Branson, eindeloze velden vol wijnranken, olijf- en amandelbomen. Door de unieke ligging op een bergketen parallel met de kustlijn, heeft de eeuwenlange landbouwactiviteit het landschap getransformeerd tot een uniek geheel van terrassen en kanaaltjes. Op ca. 35 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Sa Terra Rotja : Spectaculaire 4-slaapkamer villa op de rand van het landgoed en op zo’n 20 minuten wandelen van het keienstrand. Prachtige mediterrane tuin met verwarmd zwembad en zonneterras.

Son Balagueret : Prachtige 4-slaapkamer villa boordevol details uit de rijke historie van het landgoed. Ruim terras met privézwembad en veel privacy.

Andere villatypes (t.e.m. 5 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Elk van de villa’s beschikt over een privézwembad, verder is een verblijf steeds op basis van ‘all inclusive’ of op ‘self catering basis’. De All Inclusive optie bevat dagelijks ontbijt, lunch en diner worden bereid door de chefs en hostessen aanwezig ter plaatse. Een verblijf wordt steeds volledig op maat gemaakt in samenspraak met het aanwezige team om een zorgeloze vakantie te garanderen.

Palma de Mallorca (PMI) Airport

Son Bunyola