’tanzania classic’

twee van de mooiste parken plus de legendarische ngorongoro krater.

privésafari – vol pension

Dag 1: Arusha
Verwelkoming op Jomo Kenyatta Airport en privétransfer naar het Arusha Serena Hotel, Resort & Spa.

Dag 2: Lake Manyara
Ontbijt en mooie rit naar het Lake Manyara National Park. Lunch in de Lake Manyara Serena Safari Lodge. Na de middag eerste game drive. Diner en overnachting.

Dag 3: Ngorongoro
Na het ontbijt en nog een game drive naar de spectaculaire Ngorongoro krater. Lunch inbegrepen. Namiddag ter vrije besteding. Diner en overnachting in Gibb’s Farm. (Alternatief: Entamanu Ngorongoro).

Dag 4: Ngorongoro
Ontbijt en afdaling naar de kraterbodem voor een schitterende dag in de Ngorongoro krater. Het prachtige landschap bestaat uit vulkanen, bergen, vlaktes, meren, bossen en archeologische vindplaatsen. Op 1600 meter hoogte biedt de krater onderdak aan bijna 30.000 dieren waaronder leeuwen, olifanten, zebra’s, nijlpaarden, buffels en neushoorns. Picknicklunch. Diner en overnachting in lodge.

Dag 5: Serengeti
Ontbijt naar het weidse Serengeti National Park. Bezoek de iconische Olduvai kloof onderweg.

Lunch in de lodge en na de middag game drive. Diner en overnachting in Lamai Serengeti.

Dag 6: Serengeti
Ontbijt in de logde. Hele dag met ochtend- en namiddag game drives in dit uitgestrekte park. Lunch, diner en overnachting in de lodge.

Dag 7: Arusha of Zanzibar
Ontbijt en transfer voor uw lijnvlucht naar Arusha. Bij aankomst wordt u naar een lokaal restaurant gebracht voor uw lunch. Transfer naar Kilimanjaro International Airport of verlenging met een heerlijke strandvakantie in Zanzibar.

 

GUIDED TOUR: vanaf €4.155 p.p. 
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, dagelijks ontbijt in Arusha. Ontbijt, lunch en diner tijdens het safariprogramma, privétransfers en Engelssprekende privégids/chauffeur volgens programma. Tickets voor National Parks, bezoeken en inkomgelden volgens programma.

Arusha - Jomo Kenyatta Airport

Arusha

Lake Manyara

Ngorongoro

Serengeti

Zanzibar

Arusha Serena Hotel, Resort & Spa

Lake Manyara Serena Safari Lodge

Gibb's Farm

Lamai Serengeti