’tanzania deluxe’

drie mooie parken in de beste hotels, luxe kamers en suites.

privésafari in vol pension.

Dag 1: Arusha
Verwelkoming op Kilimanjaro International Airport en transfer naar de Legendary Lodge met haar weelderige tropische tuinen. Lunch in de lodge. Middag ter vrije besteding.

Dag 2: Arusha
Volledige dag in dit mooie park met heerlijke game drives en bezoek aan het nabij gelegen meer. Alle maaltijden en overnachtingen in de lodge.

Dag 3: Serengeti
Ontbijt, transfer en lijnvlucht naar de Lobo airstrip van het legendarische Serengeti National Park. Bij aankomst wordt u overgebracht naar het intieme &Beyond Klein’s Camp en intrek in een van de mooie cottages. (Alternatief: Four Seasons Safari Lodge Serengeti).

Lunch inbegrepen. Namiddag game drives. Diner en overnachting in &Beyond Klein’s Camp.

Dag 4: Serengeti
Volledige dag game drives, zoals gebruikelijk in een gedeeld safarivoertuig. Alle maaltijden en overnachting in &Beyond Klein’s Camp.

Dag 5: Lake Manyara
Ontbijt en transfer naar de airstrip voor een lijnvlucht naar Manyara. Verwelkoming en overbrenging naar de &Beyond Lake Manyara Tree Lodge waar een Tree House Suite werd gereserveerd. Lunch inbegrepen. Namiddag game drive. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 6: Ngorongoro
Ontbijt en rit naar de wonderlijke Ngorongoro krater. Lunch inbegrepen. Middag ter vrije besteding. Diner en overnachting in een suite van de &Beyond Ngorongoro Crater Lodge.

Dag 7: Ngorongoro
Heerlijk ontbijt en halve dag krater tour. Lunch in de lodge. Middag ter vrije besteding. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 8: Arusha of verlenging
Na het ontbijt transfer naar de Manyara airstrip en lijnvlucht naar Arusha. Bij aankomst transfer naar een plaatselijk restaurant voor lunch. Later transfer naar Kilimanjaro International Airport voor uw retourvlucht of verlenging in Zanzibar.

GUIDED TOUR: vanaf €10.495 p.p.
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, dagelijks ontbijt in Arusha. Ontbijt, lunch en diner tijdens het safariprogramma, privétransfers en Engelssprekende privégids/chauffeur volgens programma, binnenlandse vluchten. Tickets voor National Parks, bezoeken en inkomgelden volgens programma.

Arusha - Jomo Kenyatta Airport

Arusha

Lake Manyara

Ngorongoro

Zanzibar

Serengeti

Legendary Lodge

&Beyond Klein's Camp

Four Seasons Safari Lodge Serengeti

&Beyond Lake Manyara Tree Lodge

&Beyond Ngorongoro Crater Lodge