’tanzania highlights’

de vier grote wildparken én de olduvaikloof! privé, vol pension en mogelijke strandverlenging.

 

Dag 1: Arusha
Verwelkoming op de luchthaven in Arusha of Kilimanjaro en aansluitend transfer naar het Elewana Arusha Coffee Lodge.

Dag 2: Tarangire
Ontbijt en mooie rit naar het Tarangire National Park. Lunch en eerste gamedrive. Diner en overnachting in Sanctuary Swala Camp.

Dag 3: Tarangire
Ontbijt en volledige dag in dit mooie park met game drives en lunchpakket. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 4: Lake Manyara
Na het ontbijt naar het Lake Manyara National Park. Lunch in de lodge. Na de middag game drive. Diner en overnachting in de Lake Manyara Serena Safari Lodge.

Dag 5: Ngorongoro
Ontbijt en na een ochtendlijke game drive naar de spectaculaire Ngorongoro krater. Lunch inbegrepen. Vrije namiddag. Diner en overnachting in de Elewana The Manor at Ngorongoro.

Dag 6: Ngorongoro
Ontbijt en afdaling naar de kraterbodem voor een schitterende dag in de Ngorongoro krater. Het prachtige landschap bestaat uit vulkanen, bergen, vlaktes, meren, bossen en archeologische vindplaatsen. Op 1600 meter hoogte biedt de krater onderdak aan bijna 30.000 dieren waaronder leeuwen, olifanten, zebra’s, nijlpaarden, buffels en neushoorns. Picknicklunch. Diner en overnachting in lodge.

Dag 7: Serengeti
Ontbijt en verder naar de legendarische Serengeti grasvlakte. Onderweg bezoek aan de Olduvaikloof, de wieg van de mensheid. Lunch, namiddag game drive, diner en overnachting in het &Beyond Serengeti Under Canvas.

Dag 8: Serengeti
Heerlijke safaridag met ochtend- en namiddag game drives. Maaltijden en overnachting in het kamp.

Dag 9: Arusha of verlenging strandvakantie
Ontbijt, transfer en lijnvlucht naar Arusha. Transfer naar een plaatselijk restaurant voor lunch. Later, transfer voor uw retourvlucht of voor strandverlenging op Zanzibar.

 

 

GUIDED TOUR: vanaf €3.645 p.p.
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, dagelijks ontbijt in Arusha. Ontbijt, lunch en diner tijdens het safariprogramma, privétransfers en Engelssprekende privégids/chauffeur volgens programma, binnenlandse vluchten. Tickets voor National Parks, bezoeken en inkomgelden volgens programma.

Arusha - Jomo Kenyatta Airport

Arusha

Lake Manyara

Ngorongoro

Zanzibar

Serengeti

Tarangire

Elewana Arusha Coffee Lodge

Sanctuary Swala Camp

Lake Manyara Serena Safari Lodge

Elewana The Manor at Ngorongoro

&Beyond Serengeti Under Canvas