the ashbee hotel

gastronomie | klasse | stijlvol


LIGGING

Deze ronduit unieke mix tussen historische referenties en moderne elementen, tussen Siciliaanse traditie en Engelse klasse, draagt met trots zijn eretitel als lid van ‘The Leading Hotels of the World’. De rustige locatie, het panoramisch uitzicht, de geraffineerde smaken en de warme gastvrijheid vertellen een verhaal van edele uitmuntendheid. Op ca. 55 minuten van de luchthaven van Catania.


ACCOMMODATIE

Superior (20m²) : Mooie kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad of douche. Airco, wifi, minibar, safe, telefoon en televisie. Allen met zicht op de tuinen, enkele kamers met patio.

Deluxe (22m²) : Gelijke indeling en faciliteiten, allen met terras en zicht op de tuinen of de binnenplaats. Zeezicht mits supplement.

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Seizoensgebonden zwembad met zonneterras, strand op ca. 250m bereikbaar via kabelbaan of met shuttleservice. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Outdoor fitnessruimte. Indrukwekkend 2* gastronomisch Michelin restaurant ‘St. George by Heinz Beck’ met Siciliaanse en Mediterrane specialiteiten. Pool bar voor lichte snacks.

Catania (CTA) Airport

The Ashbee Hotel