the chedi muscat

design | wellness | beach

LIGGING
Als een ware pionier van de regio, geniet The Chedi van een ronduit legendarische reputatie! Tot op heden is het een ware vaandeldrager voor ‘quiet luxury’ en lokaal minimalisme. De gewelfde gangen en moderne Moorse watertuinen doen wegdromen naar het Alhambra, het indrukwekkende design, het hoge privacy gehalte, de uitstekende keuken en de onberispelijke service zorgen voor een buitenaardse ervaring van het hoogste niveau! Op ca. 15 minuten van de luchthaven van Muscat.


ACCOMMODATIE

Serai (33m²): Mooie kamer met queensize bed, badkamer met regendouche. Flatscreen-tv, dvd-speler, airco, gratis wifi, telefoon, minibar, safe, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met zicht op de tuinen, zeezicht en / of terras mits supplement.

Deluxe (39m²): Ruimere kamer met kingsize bed. Terras en / of toegang tot de exclusieve Chedi Club Lounge mits supplement.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 4 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Drie temperatuur gecontroleerde zwembaden waaronder het in het oog springende ‘The Long Pool’ zwembad, twee van de zwembaden zijn voorbehouden voor enkel volwassenen, prachtige Moorse tuinen met meerdere zonneterrassen. Twee tennisvelden meteen aan het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies zoals golf en duiken in de omgeving. Prachtige spa met sauna, stoombad, fitness, verschillende kuren en massages. Zes prachtige restaurants, waaronder het exclusieve ‘The Beach Restaurant’ met seafood specialiteiten. Lobby lounge met mooi uitzicht over de tuinen.

The Chedi Muscat dankt zijn uitstekende reputatie aan een jarenlang presteren op zeer hoog niveau. Zo is onder andere de indrukwekkende spa en wellness één van de hoogst aangeschreven plekjes van Oman! Met een Oosters geïnspireerde filosofie, gemengd met Aziatische en Oriëntaalse invloeden verspreid over maar liefst 1.500m2 aan faciliteiten, belooft het een ware oase van rust en ontspanning.

Daarnaast verwent The Chedi z’n gasten met een complimentary ‘meet & greet’ service op de luchthaven in Muscat om elke aankomst net dat extra beetje in de watten te leggen. 

The Chedi Muscat

Muscat (MCT) Airport