the oberoi zahra, luxury nile cruiser

luxe | wereldklasse | exclusief


LIGGING

Egypte, één van de oudste beschavingen ter wereld is de thuisbasis van de machtige Nijl. Omdat de oude Egyptenaren dachten dat de rivier hen naar het hiernamaals zou brengen, liggen bijna alle culturele en historische bezienswaardigheden langs de oevers. De wonderen van het oude Egypte ontvouwen zich terwijl de cruise de vijfduizend jaar oude cultuur tot leven wekt. Met een cruise van 3, 4 of 7 nachten brengt Oberoi de authentieke ervaring tot leven. 


ACCOMMODATIE

Luxury Cabin (27m²): Moderne kajuit met parketvloer, panoramische ramen, kingsize bed, badkamer met douche en zicht op de rivier. Airco, telefoon, flatscreen-tv, safe, minibar en gratis wifi.

Luxury Suite (50m²): Ruimer met apart salon en privéterras met jacuzzi. 


FACILITEITEN

Het schip werd onderverdeeld in vijf dekken. Het onderdek bevat het à la carte restaurant. Het inschepingsdek de receptie, lounge, theater en de internetkamer. Het middendek de bibliotheek en sigarenlounge. Het opperdek de lounge, fitness, boutique en kleine spa met stoombad en enkele massagesuites. Het zonnedek bevat een bar, zonneterras en verwarmbaar zwembad. 

Aswan

Luxor