vedana lagoon resort & spa

villa’s| ligging | culinair


LIGGING
Gesitueerd op een bevoorrechte locatie langs de oever tussen wondermooie lagunes en tussen de twee steden Hue en Hoi An, gekend omwille van hun UNESCO World Heritage status. Kunstzinnig hotel gekoppeld aan hoogwaardige luxe in combinatie met een ongekende Vietnamese gastvrijheid en service. Op ca. 40 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Lagoon View Deluxe (48m²): Moderne kamer met kingsize bed of queen bedden, en-suite badkamer met bad en douche. Airco, gratis wifi, flatscreen-TV, koffie- en theefaciliteiten. Balkon met zicht op de lagune.

Hillside Villa (180m²) : Moderne villa met slaap- en woonkamer, gelijke faciliteiten, vergroot terras. Hoger gelegen met zicht panoramisch zicht op de lagune.

Andere villatype’s (t.e.m. 4 slaapkamers) op aanvraag.

FACILITEITEN
Mooi en ruim zwembad met zicht over de lagune, ligbedden, tuinen en toegang tot de lagune via privékaai. Mooi aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Wellness met verschillende massages, kuren en behandelingen. Kids Corner. Drie restaurants met specialiteiten uit de vierwindstreken. Piano bar en cocktailbar.

Vedana Lagoon Resort & Spa

Hué Airport