vedema, a luxury collection resort

gastronomie | design | rust

 

LIGGING
Verborgen in het middeleeuwse dorp Megalohori, ademt dit hotel historie. Met een 400 jaar oude wijnkelder en opgebouwd in een 100 jaar oud traditioneel Cycladisch huis, is Vedema toegewijd aan haar gasten. De ruime suites en de attente service zorgen er samen met de aangename ligging voor dat dit één van de meest bekende adresjes is op Santorini. Op ca. 15 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Dorian Suite (50m²): Ruime suite met veel lichtinval en kingsize of twin beds. Badkamer met bad en aparte regendouche. Flatscreen-tv, gratis wifi, airco, safe en minibar. Groot balkon of patio. Afhankelijk van de exacte ligging kan de suite over een afzonderlijke slaapkamer beschikken. Zicht op de tuin of het dorp.

Aegean Suite (60m²): Iets ruimer. Terras met jacuzzi.

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN

Mooi zwembad, privé-strand in Périvolos op ca. 3km (gratis shuttle). Zeer ruime spa met onder andere hamam, sauna, jacuzzi, verschillende kuren en massages. Indien gewenst, privébutlerservice en babysitting mogelijk. Drie restaurants met lokale en internationale specialiteiten. Mogelijkheid tot wijndegustaties.