verdelago

faciliteiten | milieubewust | natuur

 

LIGGING
Tussen Altura en Praia Verde ligt Verdelago, het enige vijfsterren natuurresort van de Oost-Algarve. Met een oppervlakte van meer dan 80 hectare en directe toegang tot het strand is dit luxehotel volledig in harmonie met de natuur, die intact blijft, op zijn eigen ritme en vol schoonheid. Het prachtig uitgestrekte groen gebied is afgestemd op een gezonde, holistische levensstijl waarin natuur centraal staat en in harmonie is met lichaam en geest. Op ca. 40 minuten van de luchthaven van Faro.


ACCOMMODATIE
1-Bedroom Appartment (80m²): Mooie suite met kingsize bed, twee badkamers waarvan een met douche. Smart-TV, gratis wifi, airco, keuken, safe, koffie- en theefaciliteiten. Terras met zicht op het landschap of het resort.

3-Bedroom Townhouse Sea View (140m²): Groot rijhuis met twee etages. Drie slaapkamers en drie badkamers. Gelijke faciliteiten, privétuin en verschillende terrassen met zicht op het resort en zeezicht.

Andere appartementen, rijhuizen en villatypes (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Drie zwembaden verspreid over heel het resort. Mooi meer van 2 hectare, groot park van 37 hectare met fiets- en wandelpaden. Zandstrand van 1km lang. Voedselmarkt. Verschillende golfterreinen in de buurt. Watersportcentrum met SUP, kajakken, windsurfen en zeilen. Tennis, padel, yoga, pilates en fietsen. Verschillende boottochten. Babysitservice en Kids Club. Wellness met verschillende kuren en behandelingen. Restaurant en bar.

Faro (FAO) Airport

Verdelago