villa le blanc, gran melia

relax | elegant | exclusief

 

LIGGING
Genesteld aan het zalige strand van Santo Tomás, is dit luxehotel een oase van sereniteit en eenvoudige genoegens. Omgeven door de natuurlijke schoonheid van de Zuidkust, is dit exclusieve paradijs in perfecte harmonie met de prachtige omgeving. Met strakke lijnen ontleend aan de typische architectuur en geïnspireerd door de lokale kunst, natuur en gastronomie, bundelt het op een prachtige manier de essentie van het eiland. Op ca. 25 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Premium: Terrace (30m²): Moderne kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Televisie, telefoon, safe, gratis wifi, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met terras en zicht op de omgeving. Zijdelings of frontaal zeezicht mits supplement.

Supreme: Sea View (30m²): Gelijke indeling en faciliteiten. Balkon met zeezicht.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Twee zwembaden, waarvan één zoetwater met zonneterras en één zoutwater voorbehouden voor volwassenen. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Verzorgde spa met spa, sauna, stoombad, verschillende kuren en massages. Kids Club (5-12 jaar). Lobby Bar, Pool Bar, All Day Dining Restaurant Nivi en Signature Restaurant S’Amarador met lokale specialiteiten.

Menora Mahon (MAH) Airport

Villa Le Blanc, Gran Melia