wakax hacienda

avontuur | traditie | jungle

LIGGING
Dit uniek architectonisch juweel verborgen in het midden van een immense jungle, nodigt bezoekers uit om zich los te koppelen van de stress van het hedendaagse leven en zich onder te dompelen in een magische wereld waar eenvoud, traditie en de natuur zelf aan waarde winnen. In Wakax Hacienda versmelten tradities uit het verleden met de moderniteit van luxe en nieuwe avant-garde gebieden, omgeven door prachtige smaragdgroene meren, turquoise cenotes en fascinerende ondergrondse rivieren. Op ca. 1u30 van de luchthaven van Cancún.


ACCOMMODATIE
Deluxe Suite (44m²): Gezellige kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met douche. Airco, gratis wifi, minibar, safe, koffie- en theefaciliteiten. Balkon of terras met zicht op de tuinen.

Superior Casita Suite (66m²): Ruimere suite met kingsize bed, badkamer met douche, gelijke faciliteiten. Terras of patio, vlakbij het zwembad gelegen.

Andere suites en villa’s (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Drie zwembaden, vier cenotes en twee meren. Verschillende actieve en culturele excursies in de omgeving met o.a. Jungle Bike Experience & Underground River Experience. Wellness met zweethut, yoga, massages, verschillende kuren en behandelingen. Restaurant ‘El Cocal’ met lokale en internationale specialiteiten, verschillende bars.

Wakax Hacienda

Cancun (CUN) Airport