‘wildlife spectacular’

7 dagen all-in privésafari’s in kwazulu natal en bij het krugerpark

Dag 1: Johannesburg – Richard’s Bay
Vlucht van Johannesburg naar Richard’s Bay. Verwelkoming en transfer naar het  Thanda Safari Private Game Reserve aan de schilderachtige Elephant Coast in hartje Zululand. Overnachting in de Thanda Safari Lodge.

Dag 2-3: Kwazulu Natal privépark
Het Thanda safaripark staat bekend om zijn exclusieve ontmoetingen van dichtbij met de beruchte Big Five. Het park is 14.000 ha groot waar u tijdens dag- of nachtsafari’s  overvloedig wild kunt spotten, de Zulu-cultuur leert kennen en genieten van een spannende nijlpaarden- en krokodillencruise. 

Veel geziene soorten zijn hyena’s, jachtluipaarden, wrattenzwijnen en wilde honden.

Dag 4: Kwazulu – Kruger
Ontbijt en transfer naar Richard’s Bay. Vlucht naar Skukuza. Verwelkoming, transfer en intrek in de Lion Sands Tinga Lodge voor 3 nachten.
Alternatief: &Beyond Ngala Tented Camp

Dag 5-6: Kruger privépark
Het Mala Mala Game Reserve grenst aan het Kruger Park en is het grootste privé ‘Big Five’ wildreservaat in Zuid Afrika. Het strekt zich uit over 13.000 ha en omvat bushveld en uitgestrekte savanne aan de rand van de Sand River.

Het is synoniem met luxe fotografische safari’s en uitzonderlijke wildobservatie. Veel geziene dieren zijn leeuwen, luipaarden, cheeta’s, giraffen, hyena’s, nijlpaarden, wrattenzwijnen, buffels, olifanten en neushoorns.

Dag 7:
Ontbijt, transfer naar de luchthaven van Skukuza, vlucht naar Johannesburg en voortzetting van uw reis.

GUIDED TOUR: vanaf €5.085 p.p.
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, dagelijks ontbijt in Arusha. Ontbijt, lunch en diner tijdens het safariprogramma, privétransfers en Engelssprekende privégids/chauffeur volgens programma, binnenlandse vluchten. Tickets voor National Parks, bezoeken en inkomgelden volgens programma.

‘Wildlife Spectacular – Deluxe Edition’ (vanaf €7.345 p.p.)

Tijdens deze luxe editie logeert u in de meest prestigieuze lodges. De eerste drie nachten brengt u door in de veelvuldig gelauwerde &Beyond Phinda Forest Lodge. Bij Kruger verblijft u in het al even spectaculaire Singita Sweni aan de oevers van de Sweni rivier of in Singita Lebombo. Beter zal u niet vinden.

Richard's Bay

Thanda Safari Private Game Reserve

Kwazulu Natal Privépark

Kruger Privépark

Skukuza

Lion Sands Tinga Lodge

&Beyond Ngala Tented Camp