‘wings over namibia’

7 dagen privésafari met gids – 1ste klasse accommodatie

Ervaar het spectaculair mooie Namibië vanuit de lucht. U vliegt over de grote zandzee en de verlaten Skeleton Coast in het zuiden, over scheepswrakken, verlaten mijnkampen en zeehondenkolonies. Vanaf Damaraland heeft u uw eigen professionele natuurgids die van uw safari de ervaring van uw leven maakt!

Dag 1: Windhoek & Sossusvlei
Verwelkoming op de internationale luchthaven en met een licht vliegtuigje naar het Namib Naukluft National Park (we adviseren echter om de eerste nacht in Windhoek door te brengen). Bij aankomst in Sossusvlei transfer naar de Hoodia Desert Lodge. Na de middag eerste ‘sundowner drive’.

Dag 2: Sossusvlei
Vertrek voor zonsopgang om het zachte licht over de duinen te zien opkomen. Bezoek de hoogste vrijstaande zandduinen ter wereld en laat u inwijden in de vele geheimen van de Namibwoestijn. Later naar ‘Elim Dune’ voor een royale ‘Out of Africa’ picknicklunch onder een majestueuze Camel Thorn Tree. Vrije namiddag in uw mooie lodge.

Dag 3: Damaraland
Met een klein vliegtuig spectaculaire vlucht over de Namibische zandzee en de iconische scheepswrakken waaronder het Duits vrachtschip dat door de opkomende woestijn intussen 500 meter van de oceaan ligt. Verder over zeehondenkolonies, verlaten diamantkampen en de Walvis Bay lagune naar Damaraland waar u wordt opgewacht door uw privé natuurgids. Namiddag vrij of begeleide excursie naar de rotsgravures in Twyfelfontein. Alle maaltijden en overnachting in Sorris Sorris Lodge.

Dag 4: Damaraland
Hele voormiddag spannende 4×4 excursie op zoek naar wild. Lunch en siësta in het kamp. Na de middag voortzetting bezoeken of heerlijke rust in uw prachtige lodge.

Dag 5: Etosha Zuid
Vandaag naar het Etosha National Park waar u verblijft in de mooie Oberland Lodge vlakbij de zuidelijke ingang. Korte game drive of gewoon genieten van je lodge.

 

Dag 6: Etosha Zuid
Spannende ochtendlijke game drive op zoek naar het grote wild. Terugkeer naar de lodge voor lunch en siësta. Tijd voor een verfrissende duik in het zwembad en namiddag game drive. U kan ook opteren voor een picknicklunch tussen de gamedrives in. ’s Avonds wild spotten bij de verlichte waterhole tijdens het diner.

Dag 7: Windhoek
Na het ontbijt naar Okonjima en de AfriCat Foundation, een opvangcentrum voor wilde dieren dat zich richt op onderzoek en rehabilitatie. Rondleiding door het centrum en kennismaking met enkele bijzondere carnivoren. Lunch in het centrum. Verder naar Windhoek en de internationale luchthaven voor uw retourvlucht. We adviseren echter een nacht in Windhoek. 

Optie
Verleng uw safari met een of twee nachten in Okonjima Bush Camp om te genieten van de vele activiteiten die door de lodge worden aangeboden. Het verblijf is inclusief alle maaltijden.

GUIDED TOUR: vanaf €7.685 p.p. 
Inclusief accommodatie in 2-pers. kamer, dagelijks ontbijt en één lunch, privétransfers en Engelssprekende privégids/chauffeur volgens programma. Bezoeken en inkomgelden volgens programma.

Windhoek

Sossusvlei

Namib Naukluft National Park

Damaraland

Etosha National Park

Okonjima

Skeleton Coast

LUXURY EDITION:

Dezelfde ‘Wings over Namibia’ safari kan worden uitgevoerd in een deluxe versie met volgende hotels.

Dag 1 & 2: &Beyond Sossusvlei Desert Lodge

Dag 3 & 4: Onduli Ridge, Damaraland

Dag 5 & 6: Ongava Lodge, zuidelijk Etosha