zoëtry mallorca balearic islands

historie | authentiek | gerenoveerd


LIGGING

Ondergebracht in het statige 14de-eeuwse historische landgoed van Sa Torre met prachtige Neogotische kapel, werd dit prachtige luxehotel met zorg gerestaureerd en werd de traditionele stijl van het landhuis behouden. Een ideale mix tussen historische details, modern comfort, luxueuze hotelfaciliteiten, gastvrije service en een prachtige regio. Op ca. 15 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Tramuntana (30m²) : Elegante kamer met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Airco, minibar, gratis wifi, smart-tv, safe, koffie- en theefaciliteiten. Gelegen in het historische gedeelte van het hotel.

Ponent (30m²) : Gelijke indeling en faciliteiten, gelegen in de ‘Countryside Residences’ met moderner interieur.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Mooi zwembad met zonneterras, apart kinderbad, verwarmd binnenzwembad (deel van de Spa, minimum leeftijd 16 jaar). Twee tennisterreinen, ‘FIFA Accredited’ voetbalterrein en cross-country running track, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Mooie spa met sauna, Turks bad, ijsfontein, verschillende kuren en massages. Drie restaurants met lokale en Mediterrane specialiteiten. Cocktail- en poolbar.

Mallorca (PMI) Airport

Zoetry Mallorca Balearic Islands