1905 zino’s palace

historisch | paleis | kleinschalig

 

LIGGING
Dit historisch monument dateert uit de 19de eeuw en werd in 2002 volledig gerenoveerd. Het honderdjarig paleis met slechts 9 kamers en suites valt op door zijn levendige roze gevel met romantische invloeden en heeft in de loop der jaren voor verschillende doelen gediend. 1905 Zino’s Palace ligt in Ponta do Sol, een pittoresk dorpje in het zuidelijke deel van Madeira dat bekend staat om zijn vele zonuren, historische bezienswaardigheden, bananenboomplantages en bergen die uit de oceaan oprijzen. Op ca. 35 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Cosy Room (18m²): Gezellige kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Airco, safe, televisie, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Op de bovenste verdieping gelegen.

Ocean View Suite (30m²): Ruimere kamer met kingsize bed en apart zitgedeelte. Gelijke faciliteiten, balkon met zeezicht.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Mooi zwembad met ligbedden. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving waaronder boottochten, duiken, surfen, snorkelen, hiken, kooklessen, wijnproeven etc. Goed restaurant met ontbijt, afternoon tea, diner en prachtig zicht over de Atlantische Oceaan.

Funchal (FNC) Airport

1905 Zino's Palace