acro suites

adults only | welzijn | boutique


LIGGING

Op de rand van een rotsachtige klif in Mononaftis Bay ligt Acro Suites, een veilige haven ontworpen als retreat om lichaam en geest te herstellen. Acro komt van het Griekse ‘akros/akron’ wat ‘op de rand’ betekent, daar waar dit klein verborgen paradijs is gebouwd met fantastisch zeezicht. Vlakbij het toeristische Agia Pelagia gelegen, maar toch heel afgezonderd, is ook de locatie van dit kleinschalige welzijnsresort een enorme troef. Op ca. 30 minuten van de luchthaven van Heraklion.


ACCOMMODATIE
Wave Suite (41m²): Mooie suite met kingsize bed en single sofabed, badkamer met douche. Gratis wifi, smart-TV, minibar, safe, koffie- en theefaciliteiten. Groot terras met ligbedden, privézwembad, buitendouche en zeezicht.

Cave Suite (42m²): Moderne suite met kingsize bed en single sofabed, badkamer met dubbele inloopdouche. Gelijke faciliteiten, terras in grotstijl met ligbedden, privézwembad en zeezicht.

Andere suites en villatypes (t.e.m. 4 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Keienstrand op wandelafstand, zandstranden in de nabije omgeving. Tennis, padel, basketbal, fitness, yoga en pilates meteen aan het hotel. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. ‘Bath House’ met hammam, sauna, binnen- en buitenzwembad, massages, verschillende kuren en behandelingen. Twee restaurants waaronder ‘Umi’ met specialiteiten uit Japan en Peru. ‘Circle’ cocktailbar.

Heraklion (HER) Airport

Acro Suites