alila kothaifaru maldives

nieuw | hideaway | romantiek


LIGGING
Ontworpen voor serene ontspanning in harmonie met de natuur, is dit kleinschalige en nieuwe (opening: mei 2022) luxehotel een parel aan de kroon van de gekende Alila keten. De verfijnde inrichting, het hoge privacy gehalte, de adembenemende zichten en gracieuze service worden gecombineerd met een rijke onderwaterwereld en een sterke duurzaamheidsfocus. Op ca. 45 minuten per watervliegtuig van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Beach Villa (202m²): Moderne villa met kingsize bed, badkamer met bad en aparte binnen- en buitendouche. Airco, gratis wifi, safe, minibar, telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten. Ruim terras met privé plonszwembad, standaard op wandelafstand van het strand. Sunset of sunrise ligging mits supplement.

Lagoon Water Villa (125m²): Gelijke faciliteiten, op palen over de lagune gebouwd, terras met plonszwembad en rechtstreekse toegang tot de lagune. Sunset of sunrise ligging mits supplement.

Andere kamertypes en villa’s op aanvraag.


FACILITEITEN
Mooi overloopzwembad met zonneterras. Watersportcentrum met snorkelen, kayak, dolfijncruises en PADI duiken in het UNESCO beschermede Hanifaru Bay. Exclusieve ‘Sea of Stars’ seizoensgebonden excursie. Verzorgde wellness met met verschillende kuren en massages. Twee restaurants, twee bars en privé zandbank met Midden-Oosterse en Mediterrane culinaire invloeden, modern Japans geïnspireerd menu en lokale specialiteiten. 

Male (MLE) Airport

Alila Kothaifaru Maldives