andronis boutique hotel

trendy | romantisch | kleinschalig

 

LIGGING:
Uitgehouwen in de spectaculaire halvemaanvormige klif van Santorini biedt dit recente luxehotel een adembenemend uitzicht op het oneindige blauw van de Egeïsche Zee. De immer aanwezige romantiek en sereniteit, het luxueuze kader, de uitstekende service en heerlijke gastronomie maken het tot één van de beste boetiekhotels van het eiland. Op ca. 20 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE:
Cave Pool Suite (40m²): Indrukwekkende kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Airco, telefoon, dvd-speler, televisie, koffie- en theefaciliteiten. Terras met indrukwekkende Cave Pool en zicht op de Caldera.

Executive Suite + Plunge Pool (70m²): Gelijke faciliteiten, ruimere suitekamer met elegant terras en privé caved plonszwembad. Prachtig panoramisch zicht. 

Andere kamertypes, suites en villa’s (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag


FACILITEITEN:
Twee zwembaden met zonneterras, waarvan één overloopzwembad met zicht op de Caldera. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Aangename spa met sauna, verschillende kuren en massages. Modern restaurant met eigentijdse en gastronomische kijk op lokale klassiekers.

Santorini (JTR) Airport

Andronis Boutique