coral reef club 

relax | beach | locatie


LIGGING
Harmonieus gelegen te midden van 12 hectare tropische tuinen, is Coral Reef Club tot op vandaag in de handen van éénzelfde familie. De rustige ligging naast het witte zandstrand, het ruime aanbod aan watersporten en het uitstekende restaurant zorgden ervoor dat dit resort een ijzersterke reputatie kon opbouwen die het tot op heden steeds opnieuw weet waar te maken. Op ca. 40 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Garden Room (32m²): Elegante kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en / of douche. Airco, ventilator, minibar, safe, radio en cd-speler. Zicht op de tuinen.

Luxury Cottage: (76m²): Gelijke faciliteiten, gelegen op de benedenverdieping of op de eerste verdieping met vergrote leefruimte. Terras met plonszwembad.

Andere kamertypes, suites en villa’s (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Twee zwembaden met zonneterras, mooi zandstrand. Tennisbaan en watersportcentrum met onder andere zeilen meteen aan het hotel. Twee golfbanen (Sandy Lane & Royal Westmoreland), ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Elegante spa met hydrozwembad, stoomkamer, verschillende kuren en massages. Uitstekend restaurant met lokale specialiteiten. Kinderen onder 12 jaar zijn het ganse jaar welkom, behalve tussen 20/01 en 28/02 waar het hotel is voorbehouden voor enkel volwassenen.

Bridgetown (BGI) Airport

Coral Reef Club