’de gouden driehoek’

bergstammen en noordelijke grenzen met birma en laos

Dag 1: Chiang Rai – Drielandenpunt
Ochtendvlucht naar het uiterste noorden en verwelkoming. Bezoek aan enkele prachtige Boeddha beelden en de unieke Witte Tempel. Na een lokale lunch naar Chiang Saen op de Mekong aan de Laotiaanse grens. Per longtail-speedboot naar de grens met Birma en Laos. Diner en overnachting in het mooie Imperial Triangle Resort, net op het drielandenpunt (L, D).

Dag 2: Bergstammen aan de grens
Door groene heuvels naar de Yao en Akha bergstammen. Lokale lunch en nog verder naar het noorden tot Mae Sai, de noordelijkste punt van Thailand op de Birmaanse grens. Wandel door het stadje en over de kleurrijke markt. Langs de fish caves naar The Legend Boutique hotel in Chiang Rai (B, L, D).

Dag 3: Chiang Rai – Bergstammen – Chiang Mai
Een verkoelende longtail motorboot over de Kok rivier brengt u in drie uur naar het mooie ecoproject van de Phami Akha bergstammen. Lunch en door de bergen retour naar het Banthai Village hotel in Chiang Mai (B, L, D).

Dag 4
Maak kennis met de talloze kleurschakeringen van de Thaise orchidee, kijk hoe eco-papier gemaakt wordt en leer over de prinses concubine van Koning Rama V. Na een lokale lunch naar de beroemde Doi Suthep met panoramisch uitzicht over de stad. Transfer naar de luchthaven en retourvlucht naar Bangkok of naar een van de strandbestemmingen (B,L)

MET GIDS: Vanaf €1.369 p. pn. 
Prijs inclusief: Transfers, excursies, alle maaltijden en accommodatie in de aangeduide of gelijkaardige hotels. Lokale vluchten naar Chiang Rai en van Chiang Mai niet inbegrepen

Chiang Rai (CEI) Airport

Chiang Saen

Mae Sai

Chiang Mai

Chiang Mai (CNX) Airport