dexamenes seaside hotel

uniek | traditie | design

 

LIGGING
Op een van de meest ongerepte stukken van de westelijke Peloponnesos, aan het strand van Kourouta, ligt Dexamenes Seaside Hotel. Deze naoorlogse wijnmakerij werd omgetoverd tot een bewust luxeresort met respect voor materialen en geschiedenis van de fabriek uit de jaren ’20. De lange wijntraditie van deze regio wordt in dit luxehotel mooi weerspiegeld in de suites die ooit dienden als wijntank. Op ca. 1u45 van de luchthaven van Kalamata of op ca. 3u van de luchthaven van Athene.

 

ACCOMMODATIE
Backyard WineTank Suite (30m²): Moderne kamer met kingsize bed en single sofabed, badkamer met douche. Airco, gratis wifi, minibar, safe, flatscreen-TV, koffie- en theefaciliteiten. Terras met zicht op de achtertuin, zeezicht of zicht op de binnenplaats mits supplement.

Seaview ChemLab Suite (50m²): Ruimere suite met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Gelijke faciliteiten, terras met zeezicht.

Andere suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Unieke suites op een moderne, industriële site. Privé zandstrand met ligbedden. Verschillende actieve en culturele excursies in de omgeving met veel wijnmakerijen. Biologische, lokale producten en degustatiemenu’s geserveerd op drie locaties in het hotel: ‘The Beachfront Bar’, ‘Ex-Engine Room’ restaurant en ‘The Beach’.

Dexamenes Seaside Hotel

Kalamata (KLX) Airport

Athene (ATH) Airport