donna camilla savelli

architectuur | kleinschalig | charme


LIGGING

Gevestigd in een voormalig barokklooster aan de voet van de Gianicolo heuvels in een intiem en rustig hoekje van de Trastevere wijk, biedt dit luxehotel een ware Romeinse retraite boordevol artistieke nuances. Badend in een onbetwistbare charmante sfeer, bundelde het de unieke architectuur tot een geheel van tijdloze schoonheid en authentieke smaken. Op ca. 25 minuten van de luchthaven van Fiumicino, of op ca. 35 minuten van de luchthaven van Ciampino.


ACCOMMODATIE

Superior (16m²): Klassieke kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Airco; safe, televisie, telefoon, minibar en gratis wifi. In de nieuwe hotelvleugel gelegen.

Deluxe (20m²): Gelijke faciliteiten, ruimere kamer gelegen in de voormalige slaapruimtes van de monniken. Zicht op de tuin of panoramisch stadszicht.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Aangename, rustigere ligging op wandelafstand van de Orto Botanico in de Trastevere wijk. Pilates on Air mogelijk in het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Restaurant “Il Ferro e il Fuoco” en Bar Bistrot. Mogelijkheden tot olijfolie- en wijnproeverijen.

Rome (FCO) Airport

Donna Camilla Savelli