ecohotel el agua

wellness | kleinschalig | duurzaam


LIGGING

Als een plek voor holistische gezondheid en genezing, is dit kleinschalige pareltje omgeven door een indrukwekkende natuurlijke omgeving in een rustig historisch dorp, weg van het klassieke aanbod op het eiland. Ondergebracht in een 200 jaar oude wijnmakerij, ligt de focus er op duurzaamheid, creatief design en pure ontspanning. Op ca. 25 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Villa Olivo (80m²): Prachtige villakamer met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Smart-tv, cd-speler, minibar, safe, organische producten, koffie- en theefaciliteiten. Groot terras (200m²) met verwarmd zoutwater plonszwembad en jacuzzi.


FACILITEITEN

Rustige natuurlijke ligging in het rustieke Arico el Nuevo. Breed aanbod aan holistische therapieën, natuurgeneeskunde en mindfulness. Aanbod aan regeneratieve autofagie, cryotherapie, yoga, pilates, verschillende massagetechnieken en hydrotherapie. Drie verschillende type keukens, beïnvloed door de lokale biobeschikbaarheden: veganistisch, rauw veganistisch of lokaal vegetarisch.

De focus in dit kleinschalige boetiekhotel wordt volledig op de gasten gelegd. Met een wellness-, trainings- en/of eetprogramma op maat, doet het gasten ontspannen op elke mogelijke manier. De leuze ‘Our body is pure energy’ wordt er gecombineerd met de eeuwenoude opvattingen van Hippocrates. Een nieuwe, zeer verfrissende blik op duurzame luxe!

EcoHotel El Agua

Tenerife South (TFS) Airport