’family getaway’

HET FAMILICIRCUIT VOL LEUKE ACTIVITEITEN

Prijs: Inclusief overnachtingen, maaltijden, transport en excursies zoals omschreven:

Volwassene:
7/1-4/5 | 22/9-25/10: € 5.393 p.p.
5/5-21/9: € 4.048 p.p.
Kind 0-17 (geldig na twee volbetalenden)
7/1-4/5 | 22/9-25/10: € 1.505 p.p.
5/5-21/9: € 1.505 p.p.

EXPERIENCES                   

◆ Avontuur in een echt duikboot
◆ Per quad en buggy tussen herten
◆ Safari tussen zebra’s en antilopen
◆ Wilde dolfijnen spotten

Safari’s, duikboten en dolfijnen voor de hele familie. Veel leuke excursies en vol pension in 3 kindvriendelijke 5-sterrenhotels.

Dag 1: Welkom!
Warme verwelkoming en transfert naar uw mooie Lux Belle Mar hotel waar we een Junior Suite hebben gereserveerd. Rest van de dag vrij voor rust en verkenning van de vele faciliteiten, zeker voor de kids met hun eigen action clubs. Verzorgd diner (D).

Dag 2: Avontuur per squad tussen de dieren (20 km)Naar het betoverende Domaine de l’Etoile van meer dan 1200 ha wouden en valleien voor een verkenning van 2 uur per quad (vanaf 12 j) of buggy (vanaf 8 j)tussen de talloze herten en reeën. Een echte familie-activiteit. Heerlijke 3-gangen buffetlunch in Le Domaine. Vrije namiddag en gezellig diner (B,L, D).


Dag 3: Naar het noorden (49 km).
Luie voormiddag. Transfert naar het noorden met

onderweg bezoek – met ‘mascotte’ – aan een oud suikerfabriekje met museum en proeverij van ruwe suiker, jam, honing en rum. Intrek in het familievriendelijke LUX* Grand Gaube met weer nieuwe sport- en wellness faciliteiten (B, D).

Dag 4: In een duikboot! (41 km)
Voor vandaag hebben we een duikboot gereserveerd. Een veilige, wonderlijke ervaring voor de hele familie van twee uur waarvan 40 minuten onder water langs tropische vissen en koralen. We voorzien een fijne lunch met heerlijke desserts. Langs de mooie kustweg naar uw hotel. Diner (B,L, D).

Dag 5: Op safari! (66 km)
Na ontbijt en check-out naar het Casela Park met haar reuzenschildpadden, 1500 exotische vogels, zebra’s en aapjes. Daarna een spannend uurtje per quad tussen de antilopen en struisvogels. Lunch en tijd voor een echte Afrikaanse fotosafari met grote open voertuigen. Verder naar het comfortabele Maradiva hotel met haar

uitgebreid kids-programma, clubhuis en babysit. Diner (B, L, D).

Dag 6: Wilde dolfijnen. (42 km)
Vandaag wacht een catamaran om langs de kust en in de lagunes te varen tussen wilde dolfijnen. Meteen krijgt u een prachtig panorama over Le Morne. Lunch op de catamaran en tijd voor snorkelen en zwemmen tot terugkeer naar het Maradiva voor vrije tijd en diner (B, L, D).

Dag 7: Verlengingen
Transfert naar uw volgende hotel of naar de luchthaven (50 km) (B).