gallery hotel art

gerenoveerd | locatie | gastronomie


LIGGING

Gelegen op een rustige binnenplaats vlakbij de Arno en de Ponte Vecchio, is dit ‘SmArt & Fun’ hotel een steeds veranderende galerij van hedendaagse kunst. Gallery Hotel Art is het eerste designhotel in Italië en de ideale mix van mode, kunst en stijl. De uitnodigende loungebibliotheek en het uitstekende restaurant maken het plaatje compleet. Op ca. 20 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Gallery (22m²) : Lichte kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en douche. Telefoon, lcd-televisie, Bose bluetooth speaker, safe, gratis wifi, minibar en airco. Standaard met zicht op de stad, zicht op de Duomo of de Ponte Vecchio mits supplement.

Prestige Family (52m²) : Bestaande uit twee connecting Gallery Prestige kamers, ideaal op maat van het ganse gezin.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Uitstekend gelegen vlakbij de Ponte Vecchio en de Piazza della Signoria. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Meerdere kunst- en fotografievernissages per jaar, wisselende kunstgalerij. Uitstekende Asian Fusion bar met sushi en visschotels. Dine Around programma met enkele restaurants gelegen in de andere hotels van de Lungarno Collection.

Firenze (FLR) Airport

Gallery Art Hotel