hacienda de san rafael

hideaway | kleinschalig | intiem 

 

LIGGING
De bekroonde Hacienda, ooit een bloeiend olijvenlandgoed, werd zorgvuldig gerestaureerd en omgebouwd tot een paradijselijke schuilplaats met een delicaat evenwicht tussen rustieke charme en moderne verfijning. Met een historie die teruggaat tot de 18de eeuw en te midden van het pure Andalucia, combineert het een huiselijke sfeer met tijdloze elegantie. Op ca. 45 minuten van de luchthaven van Sevilla, of op ca. 2u10 van de luchthaven van Malaga.


ACCOMMODATIE

Deluxe (25m²): Authentieke kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Telefoon, airco, televisie, gratis wifi, safe, minibar, koffie- en theefaciliteiten. In duplex stijl, gelegen in het centrum van de Cortijo.

Casita Suite (120m²): Gelijke faciliteiten, ruimere suitekamer met afsluitbaar slaap- en leefgedeelte. Genesteld in de oostelijke tuin met verhoogd privacy gehalte.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEN
Kleinschalig zwembad met zonneterras, prachtige tuinen. Mooi gelegen tussen de historische steden Sevilla en Jerez de la Frontera en de ‘Pueblos Blancos’, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Verzorgd restaurant met nadruk op lokale seizoenproducten, biologische producten uit de moestuin en handgeselecteerde ingrediënten.

 

Sevilla (SVQ) Airport

Hacienda De San Rafael