hotel hermitage monte-carlo

gastronomie | romantiek | elegant


LIGGING

Dit moderne en luxueuze hotel in het hart van de stad straalt elegantie, rust en ingetogen verfijning uit. Met een sterrenrestaurant, een geweldig kuuroord en een sfeer van luxe en romantiek, combineert het een royale belle époque architectuur met een algemeen gevoel van comfort en sereniteit. Op ca. 30 minuten van de luchthaven van Nice, of op ca. 8 minuten van de heliport van Monaco.


ACCOMMODATIE

Superior – City / Courtyard View (36-41m²) : Lichte kamer met queen size bed, badkamer met bad. Flatscreen-tv, airco, telefoon, gratis wifi, minibar en safe. Zicht op de stad of de binnenplaats.  

Exclusive – Sea View (32-40m²) : Gelijke indeling en faciliteiten, zicht op zee.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Ideale ligging in het centrum van de stad. Gratis toegang tot het seizoensgebonden strand van de Monte Carlo Beach Club met olympisch zeewaterzwembad en privéstrand. Gratis toegang het Casino en de Thermes Marins de Monte Carlo, voordeeltarieven voor de golf- en tennis club. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Gratis shuttledienst naar de andere hotels van de SBM groep. Drie restaurants, waaronder ‘Vistamar’ met één Michelinster.

Nice (NCE) Airport

Hermitage Monte-Carlo