hotel lungarno

gerenoveerd | locatie | gastronomie


LIGGING

Dit elegante hotel met een ongeëvenaarde ligging aan de oevers van de Arno, behoort tot de exclusieve collectie van de Salvatore Ferragamo familie. Met een indrukwekkend zicht op de beroemde Ponte Vecchio, één van Firenzes meest gerenommeerde collecties aan moderne kunst en het uitmuntende Borgo San Jacopo sterrenrestaurant. Hier ontmoet meesterlijke gastronomie een gevoel van stedelijke charme. Op ca. 20 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Prestige (21m²) : Elegante kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en douche. LCD-televisie, gratis wifi, Bose bluetooth speaker, minibar, airco, safe, telefoon, koffie- en theefaciliteiten. Zicht op de Arno en de Ponte Vecchio.

Family Room (37m²) : Ruimer, met grote zithoek. Ideaal op maat van het ganse gezin. Zicht op de stad.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 4 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Uitmuntende ligging op wandelafstand van de Ponte Vecchio en het historische centrum. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Uitgebreide kunstcollectie met exclusieve werken van verschillende grootmeesters. ‘Borgo San Jacopo’ gastronomisch 1-sterrenrestaurant meteen aan het hotel, prachtige Picteau Bistro & Bar. Dine Around programma met enkele restaurants gelegen in de andere hotels van de Lungarno Collection.

Firenze (FLR) Airport

Hotel Lungarno