hotel único madrid

gastronomie | wellness | rust

 

LIGGING:
Hotel Único Madrid is gevestigd in een 19de-eeuws paleis, in het hart van het winkelcentrum van Madrid, en is een ware oase van rust in de drukke stad. De exclusieve kamers en suites met uitzicht op de mooie binnentuin of op een van de elegantste straten van de stad, in combinatie met het fantastische sterrenrestaurant, maken van dit luxehotel de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk stadsuitje. Op ca. 30 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE:
Único (25m²): Mooie kamer met kingsize of queensize bed, badkamer met bad. Gratis wifi, flatscreen-TV, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Zicht op de binnenplaats, balkon of zicht op de tuin mits supplement.

Junior Suite (38m²): Ruimere kamer met gelijke faciliteiten, badkamer met bad en douche. Aparte leefruimte met extra sofabed.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN:
Mooi verborgen binnentuin. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Verschillende looproutes vanuit het hotel. Verzorgde wellness met fitness, massages, verschillende kuren en behandelingen. 2* Michelin Restaurant ‘Ramon Freixa Madrid’. Mooie bar met verschillende cocktails en zorgvuldig uitgekozen wijnen en bieren.

Hotel Único Madrid

Madrid (MAD) Airport