iniala harbour house

locatie | gastronomie | iconisch


LIGGING
Iniala Harbour House, een 19de-eeuws palazzo bovenop het spectaculaire St. Barbara Bastion van Valetta, biedt ruime kamers met een verleidelijk zicht op de UNESCO Grand Harbour en de historische Drie Steden. Dit hotel bracht een ongekend niveau van luxe naar de Maltese eilanden met het  sterrenrestaurant ION Harbour en bestaat uit 23 verschillende suites. Gelegen in een discreet gebied van de hoofdstad op ca. 20 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Deluxe Junior City Suite (43m²): Elegante kamer met kingsize bed, badkamer met dubbele douche en vrijstaand bad, leefruimte met bar en desk. Airco, safe, flatscreen-TV, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten. Balkon met zicht op de stad.

The “One to One” (45m²): Gelijke indeling en faciliteiten, drie balkons met zee- en havenzicht.

Andere kamers, suites en residences (t.e.m. 4  slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Mooi binnenzwembad onder de gewelven met rustruimte en ligstoelen. Uitstekende Essensi Spa met verschillende massages, kuren en behandelingen. ‘The Works’ fitness met personal training, yoga en pilates. Ruim aanbod aan aan actieve en culturele excursies in de omgeving. À la carte ontbijt op de bovenste verdieping. Rooftopbar met zicht over de haven. ION Harbour, het alom geprezen 1* Michelin restaurant.

Iniala Harbour House

Malta (MLA) Airport