le phebus & spa

boutique | authentiek | gastronomie

 

LIGGING
Gebouwd op een site daterend uit de tijd van de ridders van de Matese Orde,  vermengt dit onweerstaanbare charmehotel de zoete geuren van garrigue en lavendel. Bestaande uit slechts 30 kamers en suites, betovert het haar gasten steeds opnieuw met een mix van ontdekking, gastronomie, couleur locale en absolute ontspanning. Op ca. 1u05 van de luchthaven van Marseille.


ACCOMMODATIE

Garrigue (23-33m²) : Lichte kamer met kingsize bed, badkamer met bad of douche. Airco, telefoon, minibar en flatscreen-tv. Zicht op de tuinen.

Deluxe (38-57m²) : Gelijke indeling en faciliteiten, ruimere kamer met vergroot terras en prachtig zicht over het park of de vallei van de Luberon.

Andere kamertypes, suites en villa’s (tot 7 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Verwarmbaar zwembad met zonneterras, prachtig privépark en indrukwekkende tuinen. Fietsverhuur, tennisterrein en petanque terrein meteen aan het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Prachtige spa met binnenzwembad, buitenjacuzzi’s, fitness, hammam, verschillende kuren en massages. Twee restaurants, waaronder het 1* Michelin  La Table de Xavier Mathieu.

Le Phébus & Spa

Marseille (MRS) Airport