mamula island hotel

uniek | kleinschalig | locatie


LIGGING

Dit zorgvuldig gerestaureerd fort uit de 19de-eeuw ligt aan de adembenemende ingang de Baai van Kotor, UNESCO Werelderfgoed, en wordt volledig omringd door de Adriatische Zee. Mamula Island, met een geschiedenis waarin het werd misbruikt als een gevangenis tijdens WOII, heeft een historisch eilandje nieuw leven ingeblazen door het verleden te behouden en te eren. Dit historische monument is gerenoveerd met behoud van de oorspronkelijke pracht en praal en beschikt nu over 32 kamers en suites die stilte en rust uitstralen onder een opvallende architectuur. Per boot op ca. 40 minuten van de luchthaven van Tivat.


ACCOMMODATIE
Panoramic Room (61m²): Lichte kamer met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Airco, minibar, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten. Privéterras met zeezicht.

Juniorsuite – Sea View (69m²): Erfgoedkamer met apart slaap- en leefgedeelte. Gelijke faciliteiten, klein raam met zeezicht vanuit het bed.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Groot overloopzwembad met zonneterras, twee kleine zwembaden (waarvan een zoutwater), privé keienstrand met ligbedden en picknick service. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Verzorgde ‘Holistic Spa’ met indoor fitness, massages, verschillende kuren en behandelingen. Verschillende bars en restaurants waaronder het fine dining ‘Kamena’, ‘Sun Deck’ met pizza’s, ‘Pool Deck’ met hapjes en drankjes en ‘Pinea Bar’ met cocktails. Live muziek.

Mamula Island Hotel

Tivat (TIV) Airport