mandraki beach resort

adults only | rust | beach

 

LIGGING
Op het eiland Hydra, in het noorden van de Egeïsche Zee, ligt dit luxehotel in een historische baai waar in de jaren 1800 schepen te water werden gelaten om de Griekse zeeën te beschermen tegen de Ottomaanse vloot. Mandraki Beach Resort, ooit een plek van groot strategisch belang, is nu een oase van rust aan een prachtig zandstrand, in een auto- en motorvrije omgeving. Luxe, comfort en sereniteit gaan hier hand in hand. Op ca. 2u30 van de luchthaven van Athene per boot en privéwagen.


ACCOMMODATIE
Seaside Suite (23m²): Gezellige kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Airco, gratis wifi, minibar, flatscreen-TV en safe. Grote ramen met berg- en zeezicht.

Beachfront Suite with Private Pool (27m²): Ruimere kamer met gelijke faciliteiten, groot terras (50m²) met zitgedeelte, ligbedden en privézwembad. Aan het strand gelegen met zeezicht.

Andere suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Prachtige baai met zandstrand, parasols en ligbedden. Shuttleboot naar de haven van Hydra op 3 minuten varen, ook bereikbaar per schilderachtige wandeling van 20 minuten. Yoga meteen aan het hotel. Verschillende actieve en culturele excursies in de omgeving met o.a. hiken en zeilen. ‘Captain M Restaurant’ met mediterrane, Griekse fusion keuken.

 

Mandraki Beach Resort

Athens (ATH) Airport