mas de torrent

historie | authentiek | gastronomie

 

LIGGING
Deze prachtige achttiende-eeuwse Catalaanse boerderij, werd omgebouwd tot een exclusief luxehotel waar absolute rust vermengd wordt met een elegante inrichting. De verfijnde mix tussen traditie en moderne luxe, samen met de aangename spa en het uitstekende gastronomische restaurant, maken het tot één van de mooiste verborgen pareltjes in de regio. Op ca. 45 minuten van de luchthaven van Girona, of op ca. 1u30 van de luchthaven van Barcelona.


ACCOMMODATIE
Classic (25m²): Intieme kamer met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Gratis wifi, flatscreen-tv, minibar, airco, telefoon en safe. Gelegen in het klassieke hoofdgebouw, zicht op de omgeving.

Garden Suite (40m²): Gelijke faciliteiten, ruimere kamer met privéterras en rechtstreekse toegang tot de tuinen rond het zwembad. Gelegen in de bijgebouwen.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Aangenaam seizoensgebonden zwembad met zonneterras, verzorgde tuinen. Tennisterrein en fietsverhuur meteen aan het hotel, verschillende 18-hole golfcourts, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Uitgebreide spa met hammam, fitness, relaxatieruimte, jacuzzi, sauna, binnenzwembad, verschillende kuren en massages. Kleine huisdieren toegelaten (enkel in de Garden Suites). Uitstekend restaurant met moderne kijk op lokale specialiteiten en producten uit eigen tuin. 

Hotel Mas de Torrent

Barcelona (BCN) Airport

Girona (GRO) Airport