me madrid

locatie | trendy | design

 

LIGGING:
Dit stadshotel ligt aan het centrale Plaza de Santa Ana en is gevestigd in een 19de-eeuws paleis met een indrukwekkende modernistische gevel. Naast een uitstekende ligging biedt ME Madrid ook een culturele agenda die de trends, nieuwste ontwerpen en muziek in de stad weerspiegelt. Exclusiviteit, plezier en avant-garde gastronomie gaan hier hand in hand.  Op ca. 25 minuten van de luchthaven van Madrid.


ACCOMMODATIE:
Always ME Courtyard Views (22m²): Minimalistische kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met douche. Flatscreen-TV, gratis wifi en minibar. Zicht op de binnenplaats.

Superior ME Balcony and Panoramic Views (25m²): Iets ruimere kamer, gelegen op de 5de en 6de verdieping. Gelijke faciliteiten en Nespresso koffiemachine. Balkon met panoramisch stadszicht.

Andere kamertypes op aanvraag.


FACILITEITEN:
Prachtig dakterras met panoramisch zicht, centrale ligging in Madrid. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Mooie kunstcollectie in het hotel. Fit Club gym met personal training. Privéparking. ‘Ana la Santa’ restaurant met kwaliteitsvolle producten en traditionele gerechten. ‘Radio Rooftop Bar’ in een trendy setting met cocktails.

ME Madrid

Madrid (MAD) Airport