minois

gloednieuw | trendy | architectuur

 

LIGGING
Het mediterrane aura belichamend in al zijn spectrum en glorie, ontmoet traditionele architectuur hedendaags comfort in dit gloednieuwe geheel (opening mei 2023) met een eigentijdse visie op kubisme en cycladische architectuur. Hoekige geometrie ontmoet er de schoonheid van de zee in een geheel dat licht, helder en modern aanvoelt op korte afstand van de waterkant. Op ca. 10 minuten van de luchthaven, op ca. 10 minuten van de ferryhaven.


ACCOMMODATIE

Pure Suite: Partial Sea View (25m²): Moderne kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Telefoon, airco, televisie, minibar, safe, wifi, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met gedeeltelijk zeezicht.

Supreme Suite: Pool View (40m²): Gelijke faciliteiten, ruimere kamer met open plan slaap- en leefruimte. Zicht op het zwembad.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Zwembad met zonneterras, strand op wandelafstand. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Verzorgde spa met moderne fitness voorzien van alle faciliteiten, hammam, mani-pedi, relaxruimte, verschillende kuren en massages. Twee restaurants met moderne kijk op Griekse specialiteiten onder leiding van Michelin bekroonde chef Alexandros Tsiotinis.

 

Paros (PAR) Airport

Hotel Minois