museum hotel

uniek | locatie | romantisch

 

LIGGING
Geen enkel ander woord kan het Museum Hotel beter omschrijven dan ‘uniek’. Met zijn prachtige locatie, waar duizenden jaren geschiedenis van Cappadocië tastbaar zijn in elke hoek, heeft het een ‘levend museum’ concept met 34 traditionele ‘grotkamers’. Dankzij de unieke locatie genieten quasi alle ruimtes van een prachtig uitzicht op de regio. De inrichting van onschatbare waarden, de service en zorgvuldige restauratie maken het totaalplaatje compleet. Op ca. 40 minuten van de luchthaven van Nevsehir.


ACCOMMODATIE
Deluxe Room (32m²): Originele grotkamer met kingsize bed, badkamer met bad of douche. Airco, safe, minibar, gratis wifi en televisie. Zicht op de tuinen of over de vallei.

Imperial Pool Suite (120-160m²): Unieke suite met kingsize bed, aparte slaap- en leefruimte. Badkamer met jacuzzi en douche. Gelijke faciliteiten, haardvuur en Nespresso koffie. Privézwembad en zicht over de vallei.

Andere kamers en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Prachtige ligging in Cappadocië met zicht over de vallei, mooi verwarmd buitenzwembad. Wijnproeverij en traditionele kooklessen in het hotel. Grote historische kunstcollectie. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Wellness met massages, traditionele barbier en verschillende kuren en behandelingen. Gastronomisch restaurant Lil’a met traditionele Turkse gerechten.

Museum Hotel

Nevsehir (NAV) Airport