octant santiago

culinair | traditie | natuur


LIGGING
Zoals elke Octant is ook Octant Santiago een waar eerbetoon aan zijn locatie. Hier, in Santiago do Cacém, wordt hulde gebracht aan eeuwenoude en hedendaagse tradities van de Alentejo. Vertrouwend op de ervaring en toewijding van chef-kok Batalha is de fantastische keuken de grootste troef van dit hotel. Een ongeëvenaarde culinaire ervaring waar verhalen worden verteld met wijn in de ene hand en nieuwe recepten in de andere. Op ca. 1u30 van de luchthaven van Lissabon.


ACCOMMODATIE
Double Room (24m²): Hedendaagse kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Gratis wifi, flatscreen-TV, safe, minibar, koffiemachine. Balkon met zicht op het dorp.

Suite (40m²): Ruimere suitekamer met aparte slaap- en leefruimte, extra sofabed, gelijke faciliteiten. Dubbel balkon met zicht op het dorp.

Andere kamers (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Mooi zwembad met zonneterras, verzorgde moestuin. Leuke ligging in de Alentejo met prachtig zicht op het dorp Santiago do Cacém. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving met o.a. paardrijden, surflessen, wijnproeven, kooklessen, massages en duiken. Fietsverhuur meteen aan het hotel. Verzorgd restaurant met lokale producten traditionele gerechten.

Lissabon (LIS) Airport

Octant Santiago