one&only one za’abeel

gloednieuw | wereldklasse | locatie

LIGGING
Perfect gelegen aan de poort van Dubai, binnen handbereik van allerlei belangrijke knooppunten, herdefinieert One&Only de skyline van de stad met een revolutionair ontwerp en een 360-graden uitzicht op de iconische wolkenkrabbers, groene parken en oneindige zonsondergangen. One Za’abeel biedt een spectaculair stedelijk podium voor kosmopolitisch leven met gastronomie en wellness van wereldklasse. Op ca. 30 minuten van de luchthaven van Dubai of op ca. 1u van de luchthaven van Abu Dhabi.


ACCOMMODATIE
Za’abeel Room (50-60m²): Luxueuze kamer met kingsize bed of queensize bedden, badkamer met douche en vrijstaand bad. Gratis wifi, airco en minibar. Kamerhoge ramen met stadszicht.

Skyline Suite (162m²): Ruimere suite met aparte leef- en eetruimte. Gelijke faciliteiten, kamerhoge ramen met stadszicht en toegang tot de Private Club.

Andere kamertypes, suites en villa’s (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
‘The Link’, futuristische boulevard op hoogte die de twee torens van het hotel verbindt, met het langste overloopzwembad van de Emiraten en spectaculair zicht over de stad. Lager gelegen zwembad tussen de tuinen met zonneterras. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving, yoga en fietsverhuur meteen aan het hotel. Fitness en Kids Club. Exclusieve wellness ‘Longevity Hub by Clinique La Prairie’ met verschillende baanbrekende kuren en behandelingen. Verschillende fine dining restaurants waaronder het Franse ‘La Dame De Pic’ met 1* Michelin en het Oosterse ‘Arrazuna’.  

One&Only One Za'abeel

Dubai (DXB) Airport

Abu Dhabi (AUH) Airport