palacio de los duques gran meliá

gastronomie | locatie | kunst

 

LIGGING:
Achter een prachtige Elizabethaanse gevel gaat een 19de-eeuws paleis schuil dat is omgebouwd tot hotel in het hart van Madrid. Palacio de los Duques ligt tussen Plaza de Oriente en Gran Vía, en is geïnspireerd op het werk van Velázquez. Door het eigentijdse design, de historische tuinen, het bevoorrechte uitzicht vanaf het dak en de lokale haute cuisine van de gebroeders Torres, weerspiegelt dit luxehotel de hoogste kwaliteitsnormen in een omgeving vol kunst en traditie. Op ca. 30 minuten van de luchthaven van Madrid.


ACCOMMODATIE:
Classic Room (25m²): Elegante kamer met queensize bed, badkamer met douche/bad combinatie. Televisie, Bluetooth speaker en koffiemachine. Zicht op de binnenplaats.

Supreme Family Room (38m²): Ruimere familiekamer met kingsize bed en extra sofabed. Gelijke faciliteiten, badkamer met vrijstaand bad en douche.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN:
Centrale ligging in Madrid, historische tuin van 1.000m² groot. Dakterras met jacuzzi en seizoensgebonden zwembad met zonneterras. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Gym en Thai Wellness Room met massages. Mooie kunstcollectie. Verschillende bars en restaurants waaronder ‘Dos Cielos Madrid’ van de Torres broers met 1* Michelin en ‘Vinoteca Montmartre’ met Franse en Spaanse specialiteiten.

Palacio de los Duques Gran Meliá

Madrid (MAD) Airport